torsdag 2 juli 2009

2009-07-02

Mycket, mycket, mycket
Jag är inte riktigt på humör nu. Jag skulle tro att det är stressen, känslan av att tiden inte räcker till, att dagarna går alltför fort. Jag hänger inte med och det är ständigt massor att göra, ständigt dåligt samvete över högarna som växer.

Igår försökte jag boka inrikesflyget från Arusha till Zanzibar och dessutom hotellet i Arusha för nätterna när vi först kommer fram. Jag har fått svar att det åtminstone i nuläget finns platser kvar på flyget så jag håller tummarna att vi hinner få igenom bokning och betalning i tid. Det vore skönt om det kunde ordna sig för det är trots allt ännu ett stressmoment som måste bli klart. Förutom bokningarna ägnade jag kvällen åt att tvätta, äta middag på balkongen och gå ut med katterna. De verkade tycka att det var riktigt skönt och inte ens Tuva var pigg på att gå in igen.

På jobbet är det en massa strul. Saker som krånglar, saker som jag måste lägga alldeles för mycket onödig tid på. Saker som inte blir klara och som bara stör i stället.Det ska verkligen bli skönt med semester och jag hoppas att jag kan lämna det dåliga samvetet hemma när vi åker iväg.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida