fredag 26 juni 2009

2009-06-26

Ofattbart
Sommardagarna blir allt varmare. Jobbmotivationen är inte störst i hela världen, men samtidigt önskar jag att jag hade mer tid kvar till semestern. Jag har så otroligt mycket kvar att göra innan vi är redo att resa iväg och dessutom är det massor på jobbet, i vanlig ordning. Att det kommer att vara fullt upp fram till resan är bara förnamnet.

Jag styrketränade igår vilket var jätteskönt. Det var ett tufft pass men det gick bra. Efter passet tackade jag nej till att gå på Café Opera med PR och EB och åkte hem i stället. Tanken var att jag och UP skulle äta middag ihop eftersom det var vår jubileumsdag, kanske gå och sätta oss nere vid Edsviken och njuta av den sista kvällssolen. Men så blev det inte för när vi kom hem berättade UP att US hade hört av sig. Han var på väg ut till Vaxholm med båten i sällskap med UJ och CG och undrade om vi ville komma dit och äta middag ihop med dem. UP ville åka förstås men själv ville jag inte alls. Det där sällskapet har jag inget större intresse för längre utan tvärtom fyller de mig spontant bara med olust. Jag våndades länge innan jag gick med på att åka med. Kvällen blev i sanningens namn ändå OK. Vi åt en god middag på Kabyssen och pratade om allt möjligt. US och de andra körde sin vanliga jargong - den kommer man aldrig ifrån - men däremot slapp jag bikinibrudarna och de värsta sexskämten, som tur var.

Idag jobbar jag hemifrån och dagen inleddes med den chockerande, ofattbara nyheten att en av världens allra största artister Michael Jackson är död, bara 50 år gammal. Jag kan knappt tro att det är sant. Han var en så stor stjärna så det är omöjligt att ta in att han inte finns längre. Hans musik kommer alltid att leva kvar och jag önskar att han har det bra nu, var han än är.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida