tisdag 2 juni 2009

2009-06-02

Vardag igen
Ännu en arbetsvecka är igång och jag är tröttare än tröttast. Listan över saker att göra bara växer och jag hinner aldrig ikapp. Idag har jag utvecklingssamtal på jobbet och jag fasar för det som vanligt. Egentligen finns det ingen anledning - jag hade utvecklingssamtal med FK i höstas och det gick mer än bra, och TA har egentligen aldrig heller indikerat att han är missnöjd på något sätt. Men man vet inte - jag har varit med om sånt förut, att allt verkar bra fram till samtalet när all skit kommer fram. Jag ska försöka tänka positivt men det är lättare sagt än gjort med mitt bagage.

Jag tränade igår och PA var kvar som instruktör till min stora glädje. Det var ett tufft pass men det är bra nu inför semestern. Jag och UP åt middag på balkongen och åkte sedan iväg till ett par vänner till UP som har varit i Tanzania och vandrat på Kilimanjaro. Ju mer jag hör och läser om det berget desto mer nervös för det blir jag. Alla pratar om hur extremt dåligt man mår och jag börjar inse att det här med att nå toppen inte kan vara mitt mål - målet måste i stället bara vara att fortsätta gå så länge jag mår bra och sedan vända och gå ner igen. Det verkar inte vara särskilt fysiskt ansträngande utan det är bara höjden som ställer till det för alla. Det är något att räkna med och sedan får vi helt enkelt se hur illa det blir för oss och hur högt vi kan komma. Det ska nog bli min målsättning i stället - att gå så långt jag kan utan att bli dålig.

Annars fortsätter förberedelserna. Idag ska jag gå och vaccinera mig och på kvällen blir det middag med SS, JP och PH. Det är full fart hela tiden.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida