måndag 1 juni 2009

2009-06-01

Nästan som högsommar
Idag fyller Tuva 9 år!

Sommaren har faktiskt slagit till på allvar nu. Redan i fredags var det jättevarmt och jag, UP, PR och EB och några vänner till henne firade av arbetsveckan med vin på Josefina - fullsatt som alltid, inte konstigt en så perfekt kväll som den. Jag och UP gick hem ganska tidigt men det blev ändå alltför sent i säng, som vanligt.

På lördagen gick jag upp jättetidigt och gjorde mig i ordning för att åka iväg till Vingåker med PR och EB. Vi tog tåget och hade en riktigt toppenskön dag, med fika på tåget ner, lite shopping, låg ute i en park och solade i några timmar, shoppade lite till, mer sol och sedan delade vi en flaska vin på tåget tillbaka till Stockholm. Kvällen avslutades med middag hos EB och jag bjöd på min laxrätt som gjorde succé som alltid. De andra tjejerna gick ut efter middagen men jag åkte hem - jag var för trött den här gången. Shoppingen gick bättre än andra gånger jag har varit i Vingåker och jag kom hem med en svart sjal, ett par röda handskar, tre träningstoppar och en skjorta och två kalsonger till UP. Jag är nöjd med dagen. UP hade passat på att åka till US båt på kvällen och där var förstås Kroatien-gänget eller vad jag nu ska kalla dem. Jag är glad ändå att jag hade andra planer och inte var tvungen att åka dit också.

Söndagen gick i flygande fläng. Vi började med ett frukostbesök hos Maja och mina föräldrar eftersom det var Mors Dag. Efter det åkte vi vidare till AP för lunch och sedan var det två visningar, båda två dessvärre riktiga bottennapp. På eftermiddagen var jag så pass trött att jag la mig och sov en stund och sedan var det middag, reseplanering och ut med katterna. Så gick den här helgen också - fort som alltid. Det är så livet är.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida