onsdag 27 maj 2009

2009-05-27

Katthotell bokat
Igår gick jag och UP förbi Jambo Tours på lunchen. De ska ju vara experter på den typ av resa som vi vill göra i sommar, men jag blev inte imponerad. Vi fick träffa en kvinna som jobbade som resesäljare och hon hade verkligen ingen koll alls. Faktiskt tror jag att till och med jag, som bara har läst en halv Lonely Planet, vet mer om Tanzania än henne. Hon ville prompt sälja på oss en paketresa och det hjälpte inte hur mycket vi än förklarade att det inte är vad vi är ute efter.

Jag har massor att göra på jobbet men satte mig ändå och panikringde runt till ännu fler katthotell och otroligt nog fick jag napp till sist. Katthotellet i Häverödal har plats och då får katterna bo i en relativt stor bur med tillgång till egen uteplats. Det känns inte som en optimal lösning och jag är inte alls förtjust i tanken att lämna bort katterna på ett hotell så där, men den här bokningen gör det i alla fall möjligt för mig och UP att överhuvudtaget komma iväg på vår resa. Min stressnivå har minskat påtagligt bara genom det här.

Kvällens träning var tung, styrketräning med nytt program äntligen. Men jag tog mig igenom och senare på kvällen kom RL och lämnade katterna hos mig igen. Det är otroligt hur de fyller upp hela hemmet så fort de kommer dit. De verkade glada att vara tillbaka och väldigt lugna också - redan efter någon minut var de inne i det vanliga livet igen. Jag tog ut Saga på en kvällspromenad vilket hon gillade förstås, men Tuva valde att stanna inne med UP. Livet är lite mer som vanligt igen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida