onsdag 25 mars 2009

2009-03-25

Att räcka till
Jag är fullständigt slutkörd idag. Jag började känna av migrän igår kväll igen - att dra ner på tabletterna verkar tyvärr inte fungera riktigt. Saga håller igång för fullt på nätterna och jag har nog varit uppe tre eller fyra gånger i natt. Dessutom fick jag ett återfall av den där gamla känslan av otillräcklighet igår kväll igen. Det blev en lång diskussion med UP, och som vanligt ledde den oss inte alls framåt utan vi körde bara fast och blev ledsna båda två. Jag vet inte ens varför jag känner så här. UP har sagt gång på gång att jag är hans största kärlek i livet och jag tror ju på honom. Varför räcker det inte? Jag antar att jag skulle behöva höra att jag är hans starkaste känsla någonsin, inte horan, inte hon som förstörde allt. Jag inser att det inte är så - det har vi pratat om förut och det kommer ju inte ändra sig. Det jag har svårt att inse är nog att den där starka känslan som UP hade, det var inte kärlek på det sättet. Han kände knappt personen i fråga. Han kan inte säga att han egentligen älskade henne. Och ändå räcker det inte för mig.

UP känner sig otillräcklig som inte kan ge mig den bekräftelsen jag behöver. Och jag känner mig otillräcklig som inte kan få honom att känna lika starkt som hon kunde. Det är moment 22, det är ett hopplöst fall. Taggen sitter kvar i mitt hjärta och jag får inte bort den. Det har gått mer än två år och jag vet fortfarande inte hur jag ska komma vidare. Det kan gå långa perioder när jag knappt tänker på det, men så händer något som gör att jag kastas tillbaka igen, i negativa tankespiraler, i dåliga känslor. Det är fullständigt utmattande och jag önskar verkligen att det inte skulle hända fler gånger. Att jag kunde gå vidare och släppa det här så som UP har gjort, att jag aldrig, aldrig mer skulle behöva tänka på det.

Idag ska jag äta lunch med AK. Det var hon som höll på och pressade mig om ifall jag och UP skulle förlova oss i New York och kommer garanterat att säga något om det idag igen. Jag vet av dåliga erfarenheter att AK inte är den man ska prata med om man vill hålla saker hemligt. Men hon är en trevlig tjej och har man en nyhet som man vill sprida för hela världen så är hon perfekt att vända sig till. I kväll är det träning igen, saker att fixa hemma, arbete att göra. Tiden går.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida