fredag 20 mars 2009

2009-03-20

Vardag igen
Nu är jag på jobbet igen. Det känns sådär måste jag erkänna. Jag är fortfarande trött efter resan, har inte helt anpassat mig efter den europeiska tidszonen ännu. Som tur är är det fredag, bara en arbetsdag och sedan helg, ledigt, möjlighet att sova lite längre.

JD har skickat ut inbjudan till after work på Grappa i kväll. UP kommer att gå dit och själv känner jag att jag kanske inte har något val. Att jag nog måste gå vare sig jag vill eller inte. Spontant vill jag ju inte. Hade det inte varit för UP hade jag nog släppt kontakten med hela det gänget utan att tveka. Men nu funkar det inte så. Jag har i alla fall bokat in träning direkt efter jobbet och det ska jag absolut göra. Jag längtar efter att röra på mig, efter att få jobba och svettas och känna att jag verkligen lever som jag gör just när jag tränar. Men efter träningen får det nog bli en tur till Grappa ändå, bara för att visa att jag fortfarande lever. Jag vill inte stanna länge utan det blir nog bara någon enstaka drink och sedan hemfärd för mig. UP får stanna hur länge han vill, det är upp till honom.

Något jag tänker mycket på är hur jag ska hitta positiva associationer till det här gänget. Jag har tyckt om dem en gång i tiden, jag har velat vara deras vän, jag har valt att umgås med dem och har velat det också. Nu är det inte så längre. Allt har blivit missfärgat. Det är associationer till UP's förflutna och till hela Kroatien-historien som har blivit så extremt infekterad för mig. Numera känner jag mer obehag än glädje inför att umgås med det här gänget och det är verkligen synd att det har blivit så - inte för att de någonsin har varit mina bästa vänner men för att jag en gång i tiden ändå har haft mycket glädje av att känna dem. Saker och ting förändras, ibland till det bättre och ibland till det sämre.

Vi har fått en inbjudan till BC's och HT's bröllop i början av juni. Det ska nog bli roligt och jag blev glatt överraskad över att ändå bli inbjuden. Jag känner dem ju inte jätteväl men de är trevliga människor och att gå på bröllop är alltid roligt. Klänning har jag redan - det får bli min knallrosa finklänning som jag har haft på två andra bröllop redan. UP skämtade om att han först trodde att det stod att det äntligen var han och jag som skulle gifta oss och jag förstår inte ens varför han säger så. Det blir som ett skämt som gör mer ont än att det roar.

Nu ska jag ta mig igenom en dags jobb och sedan är det ledigt igen. Jag hoppas på en bra helg.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida