onsdag 4 mars 2009

2009-03-04

Frustration
Det händer massor nu och ändå känns det som att jag står stilla. Tiden går snabbare och snabbare och jag hänger inte med. Det kommer in fler och fler uppgifter på jobbet och privat är det minst sagt fullt upp nu inför New York-resan. Jag har ägnat massor av tid åt att leta boende och fått ett bra helt OK förslag - kanske inte stans absolut hetaste läge men med bra pris och det är ändå huvudsaken. Manhattan är ju fortfarande Manhattan. Sakta men säkert börjar det gå upp för mig att jag faktiskt på riktigt snart ska åka dit och det känns helt otroligt, fantastiskt, underbart och roligt och spännande.

Jobbet känns mindre kul. Massa saker som bara strular och krånglar och tar tid och det irriterar mig att visa personer är så handfallna och inte kan tänka eller göra något själva. Sätta upp en mässmonter till exempel - det finns på fullt allvar personer som väntar sig att jag ska åka till Köpenhamn på två dagar bara för att ställa upp en monter. Totalt bortkastat i både tid och pengar för mig och jag har dessutom lämnat tydliga instruktioner till personerna i Danmark så att det inte ska finnas några frågetecken för dem. Ändå förväntar de sig total markservice. Bedrövligt. När det gäller mina förlorade semesterdagar så har jag fått till en speciallösning bara för mig som innebär att jag får spara mina inte uttagna dagar till nästa år i stället. Bara för mig och det känns bra, det visar att de är nöjda och vill behålla mig länge. Alltid något i alla fall.

Tråkigt nog har jag blivit rejält förkyld så det blir ingen mer träning för mig den här veckan. Synd men bättre nu än nästa vecka. Jag satsar på att bli frisk och vila så mycket som möjligt i stället - hur det nu ska gå till med allt som finns att göra. Men det får lösa sig på något sätt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida