måndag 23 februari 2009

2009-02-23

Vissa saker kommer man aldrig över
I torsdags träffade jag PH och JP. JP har nyligen flyttat och jag och PH köpte med oss mat och åkte hem till henne för att se hur hon har det. Den nya lägenheten är underbar - med perfekt läge på Kungsholmen, gammal stil men väl renoverad, precis i hennes stil. Det är en sådan lägenhet som jag kan tänka mig att jag och UP hade velat bo i om vi hade valt innerstan. Det var roligt att träffa dem efter så lång tid och jag var på strålande humör när jag kom hem. Vissa personer är alltid rätt, på något sätt.

Vissa personer blir däremot aldrig rätt. Till dem hör fortfarande Kroatiengänget och alla som har med dem att göra. Vi fick ett förslag att ta en after work med US och gänget på fredagen och jag var egentligen på humör att gå ut och träffa folk, men när det väl blev aktuellt att träffa dem så backade jag ur ändå. Det tråkiga är att jag känner att jag hindrar UP från att träffa dem också, och det är så synd för det är ju inte det jag vill. Jag vill att han ska göra det som får honom att må bäst, och ibland blir det fel för mig och ibland blir det rätt.

Kroatien och allt som berör den tiden utgör för mig en av de värsta perioder jag någonsin har upplevt i något förhållande i mitt liv. Jag vet inte om jag någonsin kommer att komma förbi det helt. UP vill fortsätta träffa dem för att inte tappa kontakten med dem, för att behålla de goda relationerna. Själv har jag i stort sett tappat intresset för hela det gänget och hela deras livsstil och ser egentligen ingen anledning att hänga kvar. Vi har fortfarande inte hittat ett förhållningssätt som fungerar för oss båda här. Det är lång väg kvar.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida