torsdag 5 februari 2009

2009-02-04

Lugnare
Mötet med TA igår gick bra. Vi åt lunch på Grill - han bjöd, internrepresentation, antar jag - och hade ett trevligt samtal om företaget, framtidsplaner, projekt och vad vi ska fokusera på under de kommande månaderna. Det har hänt massor bara sedan jag började jobba här i april förra året och det känns ändå som att det inte är någonting jämfört med det som kommer under 2009. Vi kommer absolut inte att vara sysslolösa.

Efter jobbet var det träning igen, cykel den här gången. Mitt favoritpass var fullbokat men jag hittade ett annat på Odenplan som fick agera ställföreträdare. Det var inte lika bra som mitt ordinarie men det funkade i alla fall.

Väl hemma var UP redan där till min förvåning - hans grabbträff hade blivit inställd så han hade i stället förberett middag till mig. Sånt kan jag lätt vänja mig vid! Efter middagen fortsatte vi med sorteringen och rensningen - ett par lådor till hann vi med. Det går framåt även om det går långsamt. Idag på lunchen ska jag ta ett race och leta sängöverkast har jag tänkt. Det vore roligt om vi hann få det fint hemma till på lördag. Jag är trött på flyttkartongerna - nu vill jag börja bo på riktigt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida