tisdag 27 januari 2009

2009-01-27

Framåt
Idag är jag faktiskt lite, lite piggare än igår. Jag är trött men inte på det där totalt bedövande sättet som jag har varit de senaste dagarna. Jag tvingar fram en energi som egentligen inte finns där.

Det blev ovanligt nog ingen träning igår - "mitt" pass var fullbokat och jag hittade ingenting annat som lockade tillräckligt så jag tog en vända i affärer på stan i stället. Jag ville verkligen köpa något nytt och kul som kunde pigga upp mig men hittade så klart ingenting trots allt. Till slut slog jag ändå till på ett färgglatt halsband - alltid något.

Hemma blev det inte mycket gjort. Det är som att vi aldrig har vare sig tiden eller energin till att komma igång med uppackning, att göra i ordning och få vårt hem klart. I början var det lättare men nu har vi kört fast.

Vi har pratat lite om semester. Jag har två veckor kvar att ta ut och jag vet att i och med att det är förskottssemester så får jag varken spara dem eller ta ut dem i pengar. Jag har till den 31 mars på mig och sedan brinner de inne. Jag är sugen på vad som helst - Vietnam ligger högt på listan, till exempel - men nu verkar det mer och mer tveksamt om UP ska kunna ta ledigt alls. Han har jobbprojekt som är på gång och när de tar fart kan han inte ta semester och det betyder sannolikt att han inte kommer att kunna åka bort med mig - en vecka, kanske, men två veckor verkar omöjligt.

Jag vet inte vad jag ska säga om det, mer än att jag är otroligt besviken, förstås. UP har varit i Lysekil och i Kroatien och på torsdag åker han iväg på grabbresan till Sälen. Därutöver hade han våra gemensamma två veckor i Norge, Sverige och Frankrike. Jag hade bara två veckor i somras och nu verkar det inte bli mer än så förrän i sommar. Kanske kan vi ta någon vecka - men var kommer man på en vecka? Till Medelhavet? I mars? Det är inget som lockar mig, ärligt talat, inte ett dugg. Det är ett i-landsproblem så det skriker om det men inte desto mindre en besvikelse. Det får jag för att jag har varit så arbetsam och sparat min semester. Det är bara korkat i slutänden.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida