tisdag 13 januari 2009

2009-01-13

Sakta men säkert
Jag har börjat komma in in den vanliga jobblunken nu igen. Alla är tillbaka, allt är som vanligt - mycket att göra men mina tankar far gång på gång iväg åt andra håll. Jag tänker inredning, boende, resor, träning, kläder.... det finns ju så mycket mer i livet än jobb.

Jag tränade med AM efter jobbet igår. Jag hade sålt in mitt favoritpass till honom så han följde med och det var roligt att se att han verkligen körde lika slut på sig som jag brukar göra. Det är så roligt att träna, kicken är helt enorm och ger så otroligt mycket glädje och energi. Jag är verkligen inne i en bra flow nu och vill bara fortsätta.

Hemma - det är ju inte bara UP's hem nu utan även mitt - börjar det ta form mer och mer. Vi packar upp lite mer varje dag, får undan lite fler kartonger och formar hemmet till något allt mer gemensamt. Att bo tillsammans är faktiskt alldeles underbart - det finns inget annat ord för det. Det är en fantastisk känsla att komma hem till UP och han är där, vi behöver inte resa, inte planera, inte packa kläder och annat, utan vi behöver bara komma hem och så träffas vi där. Det är ett litet mirakel i sig.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida