fredag 2 januari 2009

2009-01-02

Ett nytt år
2008 är över. Det har varit ett händelserikt år för mig. Jag bytte jobb - inte en sekund för tidigt - och har äntligen kommit till en plats som känns bra. Det nya jobbet har gett mig nya vänner, samtidigt som jag också har släppt taget om många andra, främst på grund av Kroatienresan som också var nära att krossa mig och UP. Min relation till hela gänget och framför allt dem han reste bort med har aldrig återhämtat sig efter den händelsen. Jag kan nog träffa dem någon gång då och då om tillfälle ges, men jag söker mig inte aktivt till dem längre. Det är annorlunda nu.

2008 slutade med den sista middagsbjudningen hemma hos mig. Kvällen blev både bättre och sämre än väntat. MR var faktiskt trevlig och tillmötesgående och en duktig kock dessutom. AR däremot var ungefär så reserverad mot mig som jag väntat. Hon pratade mycket under middagen men bara med SS och hennes pojkvän. Oväntat nog var det också jobbigt att se vilken relation UP och hon har till varandra - mycket puss och kram och småflirt, ungefär som med AG i Turkiet. Jag tog mer illa vid mig än väntat och det ledde till en konflikt mellan mig och UP. Men maten var god och fyrverkerierna över Stockholm precis så fantastiska som jag utlovat.

Nu är det bara några dagar kvar tills jag flyttar härifrån - ut från min underbara lägenhet med Stockholms bästa utsikt och hem till UP i Danderyd. Jag vill och våndas på samma gång. Det blir en ny epok i mitt liv och jag önskar mig att vistelsen i UP's lilla lägenhet blir så kort som möjligt. Att vi snart äntligen hittar vårt hem.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida