måndag 29 december 2008

2008-12-29

Julen
Julen har kommit och gått. Jag har varit ledig i fem dagar. Det kändes som lång tid men i verkligheten flög dagarna iväg ändå. UP sov hos mig på julafton och vi hade en egen liten julklappsöppning vid frukost. Jag fick en vacker röd morgonrock och presentkort på middag. Morgonrocken var verkligen fin och i hjärtat ville jag ju helst ha den som UP hade valt till mig, men i verkligheten fungerade färgen inte. Den är lite för starkt röd för mig att vakna till och dessutom helt hopplös i kombination med vit katt, så jag fick lämna tillbaka den. Jag har köpt den rosa som jag egentligen hade önskat mig i stället.

Julaftonen tillbringade jag hos mina föräldrar och Maja. C, Ø och SL var hos Ø's föräldrar så det var ett litet firande. Jag tror att åtminstone Maja tyckte det var skönt med lugn och ro. Hon fick delikatesskattmat av mig och slukade den. Själv fick jag flera fina presenter men framför allt var jag nöjd med dem jag gav bort till mamma och pappa. Julaftonen gick annars som julaftnar brukar - mycket mat, fika, julgodis och en eftermiddagspromenad runt i Rotebro.

Resten av julhelgen har gått i familjernas tecken. Vi var en sväng hos LP och hans familj på juldagen. På annandagen var det middag hos AP och på lördagen var det dags för nästa julfirande hos mina föräldrar när C, Ø och SL hade kommit hem igen. UP har bott hos mig konstant och jag är glad att det känns så bra mellan oss igen. Ingen tvekan längre utan det är enkelt och självklart som det ska vara. Vi har börjat packa och rensa och det går långsamt men säkert framåt. Det är inte långt kvar nu!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida