tisdag 23 december 2008

2008-12-23

Gemensamt förhållningssätt
Igår träffade jag UP på lunchen. Jag behövde prata mer om det som hänt kvällen innan, om kontakten med exet, om det som fått oss att gräla en timme. Den här gången pratade vi sansat men det var inte desto mindre jobbigt. Det känns som att jag gör samma sak mot UP som han har gjort mot mig - att jag driver honom till saker mot hans vilja, sånt som gör honom olycklig. Det gick så långt att jag kände att jag inte hade något annat val än att avsluta hela relationen, fast det inte är vad någon av oss vill.

UP blev helt förtvivlad över mina ord och han kom hem till mig efter träningen - magiskt underbar och sjukt jobbig som vanlig. Vi pratade mer under kvällen och vi har pratat mer idag och nu är allt bra igen. Jag vet inte vad nästa steg blir i ex-frågan. UP har sagt att han kan tänka sig att bryta kontakten med henne, men då känner han också att han måste skriva och förklara varför. Där fungerar vi olika. Jag skulle nog inte göra så, jag skulle inte skriva något som bara öppnar upp för fler frågor. Jag hade hellre bara låtit bli att svara på julhälsningen, bara låtit det hela självdö. Inget alternativ känns helt bra. Jag vill ju inte att hon ska finnas kvar men jag önskar också att om UP ska säga upp någon kontakt så ska det vara av hans eget val och vilja. Inte för min skull utan för sin egen.

Jag har jobbat klart för veckan nu. Dagen har varit lugn och julstämningen har infunnit sig lite grann. Jag önskar mig en härlig, avkopplande, givande helg.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida