torsdag 8 januari 2009

2009-01-08

Dags för jobbmotivation igen
Igår var första "riktiga" arbetsdagen efter alla helger och också första gången jag var tillbaka på kontoret sedan före jul. Jag hade riktig jobbångest kan jag lova. Det kändes inte det minsta roligt att vara tillbaka igen och jag hade gjort nästan vad som helst för att få vara ledig i stället. Jag undrar om alla pensionärer förstår hur bra de egentligen har det.

Men det är bara att bita ihop som vanligt och jag hoppas att det bara är en tillfällig svacka jag är i nu. Det brukar gå upp och ner och förhoppningsvis kommer jag tillbaka till att tycka att jobbet faktiskt är helt OK efter ett tag. Jag måste bara vänja mig först.

Efter jobbet körde jag min vanliga stenhårda onsdagsträning - lika jobbigt som vanligt och lika inspirerande och roligt som vanligt. När jag skulle åka hem slog det mig hur skönt det trots allt är att inte behöva tänka på att passa busstider utan att jag bara kan gå direkt till tunnelbanan och åka hem - den går ju hela tiden. UP väntade in mig vid tunnelbanan och vi promenerade hem och lagade middag tillsammans - riktig onsdagslyx med potatis- och purjolökssoppa och våfflor med grädde och sylt till efterrätt. Inte så nyttigt men det får gå. Efter så hård träning känner jag ändå att jag är värd det!

Resten av kvällen gick till att packa upp och försöka få lite ordning i kaoset. Fortfarnade står det kartonger överallt och fortfarande är det fullt av saker som jag inte vet var de finns eller var de ska få plats. Men det ska väl ordna sig så småningom. Jag försöker att inte tänka på alla UP's foton på ex-flickvänner och andra utan att bara se till att skapa mitt hem i den här bostaden. Förhoppningsvis blir det inte alltför långvarigt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida