onsdag 21 januari 2009

2009-01-21

Ingen energi
Min energinivå är på upphällningen. Det känns som världens längsta, mörkaste vinter nu, i stort sett ingenting roligt som händer. Kanske har jag bara för höga förväntningar men det känns som att något enstaka roligt borde man ändå ha i livet.

Igår tränade jag efter jobbet och piggnade till tillfälligt, men när jag kom hem på kvällen var det som att energin tog slut helt. Jag åt, tvättade - igen, vi kommer aldrig ikapp verkar det som - och vek en hög med ren tvätt innan jag stupade i säng redan klockan tio. UP har massor att göra på jobbet så han kom hem, satte sig vid datorn direkt och blev kvar där i stort sett hela kvällen. Det är så det har varit i princip hela tiden sedan jag flyttade - han jobbar och jag försöker packa upp, men nu har jag kört fast eftersom det är så fullt med saker överallt och jag behöver UP's hjälp för att gå igenom vad vi ska spara, slänga eller rensa undan.

Socialt händer det ingenting nu. Jag orkar inte prata med någon, orkar inte föreslå något. Jag vet att UP har fått lite förslag från sina Kroatienkompisar men jag tror att han är lika orkeslös som jag. Jag hoppas att det blir lättare snart, att det blir bra igen.

När det gäller andra människor verkar det som att i stort sett alla jag känner får barn nu, både här i Sverige och utomlands. Det är roligt för dem, ett litet mirakel varje gång. Jag fick ett jättefint mail av MMD i USA som just har blivit pappa. Han undrade när vi kunde ses igen och direkt får jag förstås tanken - en resa till USA i sommar, tre veckor: New York, Grand Canyon och California. Jag måste sälja in det till UP men det är nog inte så svårt. Det är ju något jag verkligen vill göra och varför inte då göra det redan nu? Det vore ju något att se fram emot!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida