måndag 2 februari 2009

2009-02-02

Ännu en framgång
Jag börjar nog bli bortskämd med framgångarna nu men faktum är att jag minns knappt när jag sist anordnade ett misslyckat event, eller om det ens någonsin har inträffat. Man kan säga så här: allt jag har möjlighet att påverka och förbereda, det funkar. Sedan kan jag inte råda över om vädret blir katastrofalt, om strömmen försvinner eller om kocken lagar dålig mat. Men det jag kan göra, det gör jag bra.

Kick-offen i Sälen är över nu och självklart gick det bra. Jag var både orolig och stressad innan men nu i efterhand är jag åter fylld av energi och arbetsglädje. Jag kan ju det här. Jag tänker på varenda detalj, jag är extremt organiserad och jag glömmer aldrig någonting. Jag har koll på varje sekund och då blir det ju också bra. Många års rutin ger utdelning.

Jag har fått rungande applåder, massor av spontant beröm och i morse kom receptionisten med bud från vår nye VD: en bukett röda tulpaner och två biocheckar som tack för allt arbete. Det känns bra - jag får äntligen det erkännande jag är värd.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida