onsdag 28 januari 2009

2009-01-28

Något bra
Huvudvärken släpper inte - den återkommer som en ovälkommen gäst dag efter dag. Likaså tröttheten. Det är som att jag går i dvala, som att allt jag gör är mekaniskt. Det känns som att livet består av att jobba, komma hem, äta middag, sova. Jobba, komma hem, äta middag, sova. det är allt.

Som vanligt springer tiden ifrån mig. Jag och UP ska försöka ta åtminstone en veckas semester i mars - det verkar ju inte vara möjligt att vara borta längre tid än så, trots att vi båda så väl skulle behöva det. Just nu finns massor av bra erbjudanden och jag inser att vi antagligen måste göra vår bokning i princip idag för att kunna ta del av alla rabatter. Stress, stress, stress... som vanligt. Hur orkar folk?

Igår kom ändå två bra saker. Det ena positiva var att jag lyckades skicka iväg mitt paket till Asos. På tredje stället jag besökte togs det emot utan några problem, inga frågor, bara att skicka. Postkillen i Mörby var antagligen bara allmänt korkad och oserviceminded.

Nästa bra sak som hände var att UP fick svar från Nordeas bankkontorsschef. Det lönar sig att bråka - jag kommer att få 10 000 kronor insatta på mitt konto och slipper därmed betala någon straffränta för att jag löser mitt lån i förtid. Det är enormt goda nyheter!

Otroligt nog släppte både huvudvärken och tröttheten så fort jag kom hem igår. Kanske är det på väg att bli bättre ändå. Kanske, kanske. Bara jag tar mig igenom resten av veckan först.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida