tisdag 3 februari 2009

2009-02-03

Lite piggare
Vissa saker har börjat lösa sig nu. En jobbig uppgift på jobbet är på väg att klaras upp och konferensen är över. Jag känner faktiskt att jag kan börja leva lite nu också.

Det blev ingen träning igår - "mitt" pass var fullbokat och är det även i morgon. Men idag ska jag köra ett styrkepass i alla fall. Igår gick jag i stället en shoppingsväng och kom hem med två tröjor och en klänning som jag är osäker på om jag ska behålla. Det känns otroligt märkligt att inte betala en enda räkning - hela lönen (nästan, förutom det som går till UP för hyra och sånt) går bara till mig. Det är helt otroligt men väldigt lätt att vänja sig vid. För första gången i mitt liv har jag mer pengar än jag kan göra av med. Lite häftigt är det ändå.

Jag och UP körde en rensningsrunda i lägenheten igår kväll. Vi kom faktiskt framåt, sorterade och bestämde vad vi ska spara och vad som ska skänkas bort. Vi funderar på att bjuda hem alla föräldrar på lördag så det blir en bra deadline att då måste vi vara klara. Nu börjar det lätta till sist.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida