onsdag 4 februari 2009

2009-02-03

Älta
R kom och lämnade katterna hos mig igår kväll. Det är roligt att ha dem igen. De är glada och nyfikna och springer runt och nosar på allt gång på gång. Hemmet blir mer levande på något sätt.

Annars var det träning igår - det gick bra och jag ökade vikterna på benträningen igen. Det verkar vara lika bra - det gör i alla fall ingen större skillnad på storleken på mina ben så jag kan lika gärna köra på. Jag och UP kom igång med röjandet igen och blev faktiskt klara med kökslådorna också till sist. Nu har vi frigjort mer utrymme, rensat ut och gjort klart ett antal kartonger som ska ner i källaren. Kanske gör jag ett ryck och går ner med dem i kväll om jag orkar.

Jag berättade för UP om min oro inför mötet med TA idag och självklart vill han bara hjälpa till, hjälpa mig att förbereda mig och att slippa vara orolig inför mötet. Det blir bara inte bra. Jag vill egentligen inte prata om jobbet när jag är hemma - jag ville bara berätta för UP om det och så var det bra med det. Han ville prata mer och gjorde det även nu på morgonen. Det slutade med att jag blev tvärförbannad och ledsen och klart mer orolig än tidigare. Vi är så olika där och ibland förstår jag mig verkligen inte på UP. Han tycker alltid att jag ältar och tjatar och inte kan släppa taget om saker om jag tar upp ett problem mer än en gång. Sedan gör han samma sak själv och säger att han bara vill prata om det och försöka förstå. Varför är det skillnad på oss? Varför är det OK för UP att älta saker men inte för mig? Ibland är moralen mellan oss verkligen dubbel.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida