fredag 6 februari 2009

2009-02-06

Revolutionary Road
Jag och UP blev bjudna på gratisbio igår, Revolutionary Road som jag faktiskt redan hade funderat på att se. Jag är generellt väldigt dålig på att gå på bio men nu finns det en hel del filmer som jag vill se så jag hoppas att jag kan komma iväg på ett par åtminstone.

Revolutionary Road var väldigt välspelad, särskilt Leonardo DiCaprio imponerade på mig trots att det är Kate Winslet som har fått nomineringar och priser. Hon var bra som alltid men det kändes som att hon spelade teater på ett annat sätt än Leonardo. Han brukar också vara mycket bra och den här filmen var inget undantag. Själva historien var annars extremt deprimerande - det glada amerikanska 50-talet är förbytt mot ett becksvart förortshelvete, alla mår dåligt och det enda man säkert vet är att hela livet är en enda lång hopplös tomhet. Filmen är bra om än inte särskilt upplyftande.

Hemma tar vi oss framåt en liten bit varje dag. Igår köpte jag ett sängöverkast. Jag sprang runt och letade på lunchen och hittade till slut ett som var bäst hittills, ett enkelt vitt med infällda blommönster från NK. Det är nog kanske första gången jag handlar någonting i den affären men så kan det gå.

Idag jobbar jag hemma, välbehövligt dels eftersom hela förra helgen gick till jobbet och även med tanke på att jag flyger ner till Zürich redan på söndag eftermiddag. UP ska ut på grabbträff i kväll och själv tänkte jag ägna mig åt att få lite mer ordning här hemma, bära ner saker i källaren, städa och köra iväg med saker till Röda Korset. Sakta men säkert som sagt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida