torsdag 26 februari 2009

2009-02-26

Våren är på väg
Det ligger fortfarande mycket snö kvar på marken men trots det känns det att våren är på väg igen. Det är ljust när jag vaknar och ljust när jag går från jobbet och det är liksom en annan värme i luften på något sätt, mer mättad och inte så isande som tidigare. Det finns hopp om livet än så länge!

Träningen igår kändes bra. Jag gjorde mitt bästa och det får jag vara nöjd med. Även middagen blev god men annars är jag frustrerad över att vi ligger efter med så mycket hemma. Inredningen ska vi inte ens tala om - det ser hopplöst omatchat ut överallt men det är inte mycket att göra åt nu i vårt lite mer tillfälliga boende. Värre är det med allt annat - resor vi ska boka, planer som ska göras upp. Tiden går och vi hänger inte med i allt. Jag har massor av inspiration och tusen saker jag vill planera in, men trots det verkar det som att ingenting händer. Det är irriterande och det är bara vi själva som kan göra något åt det. Frågan är vad vi ska prioritera bort - jobbet? Träningen? Stunderna som ändå behövs, då när vi bara är - eller allt det vardagliga som måste göras hemma, tvätta, städa, laga mat.... Det finns alltid saker som är bråttom.

Jag har en ständig tanke, ett ständigt medvetande om knölarna som jag har känt nu igen. Det har hänt så många gånger så sannolikheten att det ska vara samma sak som det tidigare är ju stor. Men man kan inte veta. Jag har ju beställt tid och ska till läkaren på måndag och jag får väl helt enkelt inse att mer än så kan jag inte göra just nu. Att jag oroar mig dygnet runt kommer knappast att hjälpa mig framåt. Det är bara att vänta och se nu.

Bostadsmarknaden är fortfarande död. Vi hör mäklare säga att jo då, nu har det tagit fart igen, men det är inte sant. Visst, det kommer mycket folk på visningarna, men det beror nog till största delen på att det är så otroligt få bostäder till salu. Folk springer på allt som finns och då blir det ju många som går på visningarna. Vi får ge oss till tåls helt enkelt och njuta av att bo riktigt billigt under tiden.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida