fredag 31 oktober 2008

2008-10-31

Tjejkväll
Igår gick jag äntligen och köpte födelsedagspresenten till UP. Det blev en klocka som jag ju har funderat på länge, en snygg (och ganska dyr) modell av Calvin Klein. Jag gillar att den är både cool och elegant och hoppas att UP ska gilla den och vilja använda den. Annars får han väl byta - jag vill inte ge honom ännu en present som bara blir liggande.

Jag hade ett samtal med PR under dagen. Hon trivs inte med sina arbetsuppgifter utan vill göra något annat och oron väcktes i mig när det visade sig att det hon vill göra tangerar med det jag själv gör till en viss del idag. Vad skulle det innebära om det gick igenom? Jag vet att PR är en omtyckt medarbetare, hon har varit längre än mig på företaget och om det skulle stå mellan oss två så är risken att det är jag som skulle åka ut. Självklart vill jag att PR ska ha ett jobb hon trivs med, men inte på bekostnad av mitt eget jobb.

SSH hörde av sig på msn och jag nämnde skambudet jag fått på min lägenhet för henne. Till min förvåning verkade hon nästan tycka att jag borde tacka ja till budet. Hon menade att om ett så lågt bud ens kommer in så är det så marknaden ligger och då kan jag bara acceptera det. Jag tror nu inte att läget verkligen är så illa - jag tänker inte acceptera ett bud som i mina ögon är rena skämtet.

På kvällen var jag ute med mina två bästa kollegor, PR och EB. Det är inte många tjejer på jobbet och därför är det extra skönt att jag har hittat två som verkligen funkar ihop med mig även privat. Vi var först på MediaMecca och sedan gick vi vidare till IT-galan, båda på Café Opera. Det är verkligen inte ofta jag är på Café Opera och vanligtvis är det inte riktigt ett ställe i min smak, men igår var det ändå OK.

Vi mötte JSk där och han berättade om sin känslomässiga bergochdalbana med HE som han tydligen har börjat dejta. Jag vet inte vad jag ska säga om det - "skyll dig själv" ligger närmast till hands men så elak är jag inte. JSk hängde sig fast hos oss lite för länge och vi fick till slut hitta på en ursäkt för att gå vidare. Men annars var det trevligt att vara ute med tjejerna och jag vet att det inte var sista gången vi gör saker privat. Det är en bra början.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida