onsdag 29 oktober 2008

2008-10-29

Ingen sömn
Nej, det kom ingen på omvisningen av min lägenhet igår. Men min mäklare har ett par inbokat på en privat visning idag så kanske blir de intresserade - eller kanske inte. Att sälja en bostad nu börjar kännas som ett lost cause.

Jag var inte på topp igår så det blev ingen träning utan en sväng på stan efter jobbet. Jag hittade en present till UP från mina föräldrar och har mer eller mindre bestämt vad jag själv ska ge till både UP och C när de fyller år snart.

Kvällen blev inte bra alls. Jag och UP hamnade i ett gräl nästan så fort jag kom hem och det pågick hela kvällen. Orsaken var väl trivial som vanligt. UP började prata om att han skulle restaurera gamla videoband och spela över dem på CD i stället, däribland två band med filmer på honom och hans förra sambo. Jag förstår inte för mitt liv varför han ska vilja lägga ner tid och energi på att uppdatera minnessaker från ett tidigare förhållande. För mig känns det ungefär lika relevant som att jag skulle sy in min gamla brudklänning från bröllopet med R eftersom den har blivit för stor för mig. Det finns helt enkelt ingen anledning.

Kvällen slutade med att jag gick och la mig på soffan tills UP övertalade mig att komma och lägga mig hos honom i stället. Varken han eller jag har fått någon sömn att tala om och jag är som bedövad av trötthet idag. Vi har vårt tredje möte med familjerådgivningen och jag överväger starkt att låta UP gå dit ensam. Datorinloggningen till jobbet fungerar i vanlig ordning inte. Hur mycket mer ska man orka egentligen?

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida