tisdag 28 oktober 2008

2008-10-28

Inte vår tur
Igår skrev min mäklare till mig att det finns en spekulant som är intresserad av två lägenheter i området - min och en till. Jag vet inte hur den andra lägenheten ser ut, men jag vet att min absolut har ett bättre läge. Självklart börjar jag hoppas febrilt. Det vore så skönt om det bara kunde lösa sig nu, om det kunde gå fort, om jag lyckades sälja min lägenhet nu. Det är omvisning idag och det återstår att se vad som händer då, om spekulanten kommer tillbaka eller inte.

Samtidigt har vi åkt på ett bakslag, för det visar sig att vår drömlägenhet på Lilla Essingen är borttagen från webben. Alltså är den såld och jag kan inte ens uttrycka hur besviken jag är. Jag trodde att vi hade letat färdigt nu. Jag trodde att vi äntligen hade hittat hem, men det var fel ännu en gång.

Mäklaren förvånar mig också - hennes totala brist på professionalism och förmåga att stå vid sitt ord. Hon visste mycket väl hur intresserade vi var, att vi inte kunde lägga ett bud direkt men ville vara med om det blev en budgivning. Hon lovade UP att höra av sig om det började närma sig ett avslut, men det struntade hon alltså i att göra ändå. Hade jag varit säljaren hade jag blivit helförbannad om jag fått veta att det fanns spekulanter som ville bjuda och inte ens blev tillfrågade.

Det är som att luften har gått ur mig nu. Jag har ingen som helst lust att köpa någon bostad av den mäklarfirman i framtiden, och just nu har jag inte ens lust att titta på bostäder längre. Jag är enormt besviken och det kommer att ta ett tag att återhämta mig. Ännu ett bakslag att ta sig igenom.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida