måndag 6 oktober 2008

2008-10-06

Hemma igen
I lördags flyttade jag hem till mig med katterna igen. Jag hade sett fram emot att komma tillbaka - hem till mina saker, mina kläder, min miljö - men när vi skulle ge oss iväg kändes det ändå otroligt sorgligt att åka ifrån UP. Vi vill ju bo tillsammans helt och hållet och jag önskar att det snart ska lösa sig. Vi kanske måste sänka kraven och sluta leta efter det perfekta.

På lördag eftermiddag var jag i stan för att följa med SSH's pappa ASä på konsert på Konserthuset. Det är inte något jag gör ofta men jag har ju alltid tyckt om klassisk musik så det var roligt att få höra en orkester spela live också. Drottning Silvia satt också i publiken och orsakade ett litet rabalder när alla skulle resa sig upp för henne när hon anlände. Konserten var bra hur som helst. Mozart är ju alltid Mozart - inte min favorit, jag tycker hans musik är lite för glättig och odramatisk. Det andra stycket var av Bruckner som jag knappt har hört tidigare. Det var desto bättre - mer modernt och mycket dramatiskt och kraftfullt.

Lördagkvällen tillbringade jag hemma. Jag tvättade och fixade lite hemma och framför allt tog det lugnt. Det var verkligen skönt och precis vad jag behövde.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida