fredag 1 augusti 2008

2008-08-01

Moving on
Det är redan augusti och min sista arbetsdag innan semestern. Så skönt så det är inte klokt. Jag hoppas att jag och UP verkligen kommer att kunna njuta av semestern och att den kommer att kännas längre än två veckor.

Idag på förmiddagen åkte jag iväg till R i Vaxholm för att lämna katterna till honom i några veckor framåt. Förhoppningsvis får han tag i en bil så att han kan åka med dem upp till stugan där de älskar att vara. Perfekt för dem att gå ute lösa på gården och leka i skogen och allt.

R's nya lägenhet är en enorm förbättring från den förra på Lilla Essingen. Den här är nästan 20 kvm större och i utmärkt skick, lite småförbättringar kanske behövs men inget akut. Katterna har perfekt utsikt över gågatan utanför fönstren så de har nog fullt upp när de är där, precis som R har sagt.

Det roligaste med R's nya lägenhet var att det hängde en snygg klänning på en av garderoberna, och stod två par damskor i hallen. R verkar med andra ord äntligen ha träffat någon! Jag är riktigt glad för hans skull och inte ett dugg förvånad - snarare kanske bara förvånad över att det har dröjt så pass länge. Men nu verkar det finnas någon i hans liv och det är bra, han förtjänar det.

I kväll blir det ett besök hos mamma och Maja och sedan hem och storstäda. Jag fick undan hela min tvätt och strykhög igår så det är jag glad för. Nu är det bara allt annat kvar. Jag lär nog få hålla igång hela kvällen och hela dagen i morgon... men så kan det bli.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida