tisdag 29 juli 2008

2008-07-29

Resehjälp
Min jobbinspiration är obefintlig nu. Jag vill mycket hellre ägna tiden åt att planera semestern och shoppa kläder till hösten, kanske fundera på boende och annat. Jag måste bita ihop i fyra dagar till men det är svårt.

Jag och UP träffade LB och DH efter jobbet igår. Vi har bara sett dem en gång sedan Turkiet men det var kul att träffa dem igen. De är enkla och lättsamma och jag skulle gärna umgås mer med dem. De har precis varit i Lofoten och Abisko och vi träffade dem för att få lite resetips. De hade en del bra saker som vi fick höra så det kändes bra, men däremot kände jag mig lite utanför när de började prata om Abisko och fjällvandringar som de alla har gjort men jag aldrig har prövat på tidigare. Det känns som att UP själv får planera den biten eftersom jag ärligt talat inte har en aning om hur och var man ska vandra.

UP skulle ut och festa på kvällen och jag var välkommen att följa med men avstod i vanlig ordning. Det funkar fortfarande inte för mig att gå ut en måndagkväll och sedan skutta iväg till jobbet på tisdag morgon. Jag klarar mycket men just att gå utan sömn är svårt. Jag var lite irriterad över att UP struntade i reseplaneringen som vi hade satt upp att göra klart igår, men kanske tar han igen det idag. Vi får se.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida