måndag 16 juni 2008

2008-06-16

Härlig helg!
Den här helgen har varit bättre än på länge. Fredagen var kanske inte på topp - jag och UP försökte dra ihop en liten after work men det var bara JSk och hans date som tackade ja. Vi var på Grill och gick sedan vidare till Mellow där vi träffade på både JP med date och ÅK med pojkvän. Lite komiskt med paren som radade upp sig där. Men det var roligt att se ÅK, hon såg så kär och strålande ut och det klädde henne väl!

På lördagen tog vi det lugnt. Vi pratade inredning och åkte runt i några olika butiker för att få inspiration innan vi åkte hem till mig. Jag hämtade ut mina silversmycken och de var precis så fina som jag hade väntat mig, fast det var fel kedja till ett av halsbanden så det måste jag skicka tillbaka för byte. Men UP blev glatt överraskad av prinsesskronan som jag har fått graverad med TU.

På kvällen var det 40-årsfest hos NM. Jag träffade på en del gamla bekanta från förrförra jobbet som jag inte har sett på länge och NM blev jätteglad över halsbandet som jag gav henne i present. Det var lyckat!

På söndagen åkte jag och UP till Ikea och sprang runt bland alla människor. Vi köpte fyra orkidéer, tre förvaringsboxar till mig och några leksaker till katterna också. På kvällen åkte vi till UP och avslutade kvällen med en skön promenad. Vi håller på fram och tillbaka och diskuterar vårt boende, listar upp fördelar och nackdelar och försöker komma fram till den bästa lösningen. I princip står det mellan en bättre bostad mot ett bättre läge. UP har fördelar som tunnelbana och trevligare område medan jag i stället har en ljus och luftig bostad som vi utan problem skulle få plats i. Det är inget självklart val hur vi ska göra.

Men helgen har varit härlig och allt känns bra nu...

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida