torsdag 5 juni 2008

2008-06-05

Mera självkänsla...
... fick jag som på beställning efter mötet med FK igår. Han bevisade omgående att han inte är ett dugg lik min förra idiot till chef och jag är mer än glad över att inse det här.

Jag var ruskigt nervös inför mötet men det fanns ingen anledning, visade det sig. Jag la fram min lista med projekt jag har tänkt fokusera på under de kommande månaderna och FK la till några punkter. För övrigt köpte han tveklöst alla mina förslag och verkade tycka att de var utmärkta. Jag visade ett förslag på en ny struktur för vårt intranät och FK kommenterade att det lät som att jag var sugen på att projektleda hela processen med att bygga upp vårt nya intranät.
"Gärna", sa jag.
"Då säger vi det", sa FK och började prata om projektplan, offert och resurser. Jag blir både nervös och glad vid blotta tanken och kan trots allt känna tacksamhet över att jag faktiskt redan har gjort det här en gång, på förra jobbet. Trots att det var ett helvete lärde jag mig ändå en hel del.

Det är som att en tyngd har lyft ifrån mig efter det här mötet. Jag känner mig lugn, glad, peppad och motiverad nu när jag vet att det går bra. Äntligen är det väl min tur!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida