fredag 30 maj 2008

2008-05-30

Första festen med jobbet
Igår var första festen med jobbet, årets sommarfest. Det var en hel del ansikten jag inte kände igen eftersom även personal från våra övriga kontor var med, men ändå roligt att träffa alla. Jag har kommit fram till att jag nog tycker om alla på jobbet förutom vår VD. Han är plump och osmidig, kläcker ur sig otrevliga och osmidiga kommentarer på löpande band i tron att han är rolig när han egentligen bara låter otrevlig. Hade han varit min närmaste chef så hade jag inte varit lika säker på att vilja stanna.

Men förutom honom är faktiskt alla trevliga och roliga. Vi började festen med picknick och mingel ute på gården och därefter åkte vi ut till Gröna Lund för femkamp. Det var min första femkamp någonsin och helt väntat var jag katastrofalt dålig på de flesta grenar. Men värre saker har hänt, det var roligt ändå och efter avslutad femkamp hann vi med en tur i berg-och-dalbanan också. Jag och UP hade sms-kontakt under kvällen och det kändes bra som tur var, till skillnad från de tillfällen när jag försökt ringa honom under dagen och han hela tiden var upptagen med annat.

Vi åt middag på Tyrol och det var ungefär som man kan vänta sig, mycket att dricka och relativt dålig mat, men trevligt sällskap i alla fall. Jag anar att det här företaget kan ligga ungefär i klass med Telia när det gäller att kunna få till roliga fester. Det är helt enkelt ett enormt lyft från förra jobbet.

Jag smet hemåt ganska tidigt, nästan direkt efter middagen. Då var klockan massor ändå och jag vet av erfarenhet att jag inte klarar att sitta som ett vrak en hel dag på jobbet om jag inte fått sova. Det kommer ju alltid fler fester.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida