fredag 16 maj 2008

2008-05-16

Noll inspiration
Igår kväll kom UP hem till mig. Vi hade bokat in en kväll för att sitta och planera vår semester. Det gick mindre bra kan man säga. Vi hade ingen inspiration någon av oss. Jag satt och bläddrade igenom den ena katalogen efter den andra och tyckte bara att allt som var lagom långt bort för en veckas semester eller lite mer, lät hur tråkigt och tillrättalagt som helst.

Inget ont om Europa men det känns som att om man har sett en badort så har man sett alla. My idea of vacation handlar mer om att resa runt och uppleva flera saker, se olika platser och framför allt tillbringa så lite tid som möjligt med att ligga på en strand.

Sedan bläddrade jag i katalogerna med resmål längre bort och där var det inga problem att hitta något. Ge mig tre veckor och jag kan utan att tveka räkna upp tjugo platser jag vill åka till, gärna redan i morgon.

Jag kan inte förneka att Kroatien har infekterat hela semesterplaneringen för min del. De gräl som har varit om den resan har fått mig att tappa sugen mer än man kunde ana. Det är synd och jag hoppas verkligen att det går över. Jag hoppas att jag och UP överlever den resan. Han tror det men för mig är det inte lika självklart. Jag tror inte att allt kommer vara precis som vanligt när han kommer hem igen. Det kan det inte vara.

Så det blev ingen framgång med resorna ändå. Vi tittade på lite bostadsannonser i stället och där finns en del som kan vara intressant inför helgen, både hus och lägenheter. Det är bara frågan vad vi helst vill ha av de alternativen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida