torsdag 8 maj 2008

2008-05-08

Rådvill
Jag har meddelat FK när jag vill ha semester och det var självklart inga problem. Han är bra på det sättet, jag kan meddela honom att jag ska gå en utbildning eller vad det kan vara och han svarar bara "det gör du rätt i". Han uppmuntrar att jag går på seminarier och går kurser och det får mig att växa massor. Få saker ger mig så mycket energi som att utbilda mig och lära mig mer.

När det gäller semesterplanerna är jag däremot lika rådvill som tidigare. Jag och UP har bollat saker fram och tillbaka. Vi har diskuterat, blivit osams och kört i diket jag vet inte hur många gånger. Det enda vi inte har gjort är att komma framåt, komma till ett beslut eller en lösning. Vi tröttar bara ut oss själva mer och mer genom att aldrig bli klara.

Det är lite märkligt. Om jag har möjlighet att resa bort i mer än två veckor, helst tre eller fyra, så kan jag utan problem rabbla upp minst 20 resmål världen över som jag vill åka till. Pratar vi däremot om en kortare resa, en vecka kanske eller något mer i Europa, så har jag ingen aning. Jag är totalt rådvill. Jag kan egentligen inte säga att någonting lockar mer än något annat. Bila längs Norges kust kanske? Eller Skottland, eller Irland? Jag har varit där förut men åker gärna tillbaka. Men nu i sommar? Nja... Frankrike har också varit på tal. Det kanske kan vara något. Jag har ingen aning.

När det gäller UP's resor får jag olika respons från olika personer. Vissa är helt med på hans linje, det är klart att han ska resa när han har chansen. Andra går helt åt motsatta hållet. Jag åt lunch med JP idag och förvånande nog höll hon med mig totalt, nästan ännu hårdare än min egen syn på det. Hon tyckte inte att det var acceptabelt överhuvudtaget. På sätt och vis är det skönt att höra. Det visar i alla fall att jag inte är helt galen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida