tisdag 29 april 2008

2008-04-29

Bra igen
Igår var en bra dag. Jag kände mig effektiv och duktig på jobbet och dessutom ekonomisk eftersom jag för en gångs skull hade matlåda med mig. Efter jobbet hann jag med en snabb träff med UP på stan. Han skulle köpa jeans och ville ha smakråd. Jag tränade för första gången på länge och det gick jättebra! Jag kämpade på men klarade det ändå bra och var mer än nöjd med mig själv efteråt.

UP var hemma hos mig när jag kom hem och vi lagade middag ihop. Vi tog en promenad efter maten, eftersom jag nu är så fast besluten att röra på mig mer och gå ner i vikt. Mitt mål är att gå ner fem kilo innan året är slut. Det är ett långsiktigt mål som jag hoppas klara genom att äta mindre och träna mer. Mitt mål är inte att bli jättesmal utan bara att känna mig som mig själv, att trivas i min egen kropp helt enkelt. Det borde inte vara omöjligt tycker jag.

Vi tog ut katterna en sväng också. Jag har börjat låta dem gå mer fritt när de är ute nu. De har sele och koppel på sig men för övrigt får de ströva runt som de vill och det går bättre och bättre. Framför allt Tuva är otroligt modig nu och går på egna upptäcktsfärder på gården. Det är bra för henne.

Roligast av allt den här dagen var att det kändes så bra med UP igen. Vi har haft en del jobbiga dagar, mest på grund av alla resor och planer, och vi kommer att ha fler, det är jag säker på. Men nu känns det otroligt bra igen. Det känns som att vi har kommit så rätt som vi någonsin kan göra och det är huvudsaken.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida