torsdag 8 maj 2008

2008-05-08

Jag - en finanslejoninna
Jag har lärt mig massor den sista veckan. Det började redan i tisdags när jag tillbringade hela dagen ute på Stockholmsbörsen. Jag gick en introduktionsutbildning i finans- och aktiekunskap och antecknade nog minst tio sidor bara under en enda dag. Det var väldigt nyttigt och intressant och jag blev nyfiken på att lära mig mer. UP kallade mig för sin finanslejoninna när jag berättade om allt jag lärt mig om finansvärlden.

Igår var det ett betydligt mindre intressant heldagsseminarium om EPiServer. Det behandlade mest en massa olika fallstudier och kändes inte särskilt relevant för mig tyvärr. Jag fick i stället bara alldeles för mycket tid över för att tänka på annat och det brukar sällan vara nyttigt för mig. Jag halkar så lätt ner i mörka tankar och dystra funderingar när jag har för mycket tid.

På kvällen var det seminarium igen, om säljretorik den här gången. Inte heller det var särskilt bra. Jag lärde mig ingenting nytt och det enda som var värt att minnas från seminariet var att ord bara är ord tills handling har bevisats. Det är inget nytt men ändå värt att påminnas om med jämna mellanrum.

UP var med på retoriken och efter seminariet åkte vi till Slussen och tog en drink på Gondolen. Det är väldigt trevligt där och vi enades om att gå dit och äta en svindyr middag på vår 18-månadersdag om ett par veckor. Det är något jag ser fram emot.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida