torsdag 15 maj 2008

2008-05-15

Produkten
Igår efter jobbet tränade jag och sedan mötte jag upp UP för att gå på teater. Det var länge sedan vi gjorde något sådant tillsammans. Den här gången blev det föreställningen Produkten, en dryg timmes enmansföreställning med Robin Stegmar. Han imponerade genom att under hela föreställningen spela ett antal roller och ge uttryck för tusen olika känslor och minspel. Han fick med sig publiken från första stund och det var klart underhållande även om själva historien var minst sagt absurd.

Förutom föreställningen var det så skönt att vara med UP, bara vi utan en massa människor som stör och pockar på uppmärksamheten. Vi borde ha mer sådan kvalitetstid. Det är vad jag önskar mig. Mitt i allt finns frågan om jag enbart är galen som inte är glad över att UP väljer att resa bort så mycket utan mig. Jag vet inte vad jag ska tro längre. Förvånansvärt många förstår mig till fullo och det gör att jag inte kan släppa tanken helt.

Jag är ruskigt sugen på att ta tag i inredning och flytt igen. Jag längtar efter att hitta ett hem med UP, att flytta in, välja färger och tapeter, fylla vårt hem med vackra saker. Det kan bli hur bra som helst.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida