onsdag 14 maj 2008

2008-05-14

Middag, ölrunda och picknick
I fredags var det middag med våra norska släktingar - Ø's syster och sambo var på besök över helgen och C hade bokat in oss på middag på Mamas and Tapas. Det blev en trevlig kväll med mycket god mat och det är också roligt att se att det är så lätt att prata med norrmännen. Det är lätt att förstå varandra och jag fick en del bra tips på saker att göra om vi nu bestämmer oss för att åka till Norge i sommar.

På lördagen var jag hemma på dagen. Jag fick äntligen tid att ta tag i min gigantiska tvätthög och rev till och med ner gardinerna för att tvätta dem också. det behövdes, jag minns inte ens när det sist blev gjort.

Efter hemmafixandet åkte jag in till stan för att möta UP och Batalj-gänget. Batalj är egentligen inte riktigt min grej. Dagen var perfekt och jag hade hoppats på att UP skulle vara klar med ölrundan tills jag kom, men så blev det förstås inte. Han ville vara med mycket längre än så och eftersom jag själv inte hade något bättre förslag - i vanlig ordning - så blev vi kvar med ölgänget alldeles för många timmar. Först framåt nio på kvällen lyckades jag komma iväg och då följde UP med mig. Vi gick upp till Observatorielunden, som vi otroligt nog aldrig har varit i tidigare. Det är en oupptäckt skatt - otroligt vackert med utsikten över Stockholm eftersom det ligger så högt. Vi pratade en massa och lyckades nog förstå varandra bättre till slut. Det kändes som att vi rev muren till sist.

Även söndagen var en perfekt dag. Jag hade gärna åkt runt och tittat på bostäder men UP kände sig inte helt redo för det. I stället blev det picknick i Vasaparken. Det blev ett ganska stort gäng som dök upp och det var en skön eftermiddag när vi pratade och slappade i solen. Mer sånt vill jag ha.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida