onsdag 4 juni 2008

2008-06-04

Missfärgad
Det är en dålig erfarenhet från mitt förra jobb som fortfarande hänger kvar och det är den dåliga förväntan att få skit av chefen.

Jag är inte 100% nöjd med mitt jobb nu. Jag trivs bra med kolleogorna och jag är fortfarande övertygad om att det här jobbet kan bli hur bra som helst med tiden. Men det jag saknar är feedback från min chef. Han har mer eller mindre släppt mig helt fri från dag 1 - "skapa din egen tjänst", liksom. Det är på gott och ont. Jag gillar att vara självgående och ogillar att ha chefer som ska vara inne och peta i varje detalj hela tiden. Sånt kan göra mig galen. Men just så här i början, när jag egentligen fortfarande inte alls vet hur det här jobbet ska vara, så kunde det vara bra med lite mer återkoppling, så att jag åtminstone vet om jag gör rätt saker, om jag lever upp till det som förväntas av mig.

Med andra ord måste jag boka in ett möte med min chef så att jag kan ta en avstämning och gå igenom det här. En kille i min grupp som också var på provanställning fick sluta hastigt och lustigt för några veckor sedan. Min chef FK sa då till mig klart och tydligt att jag inte behövde börja oroa mig för något, det var inget som brukade förekomma på det här företaget utan allt var lugnt. Han pratade i stället om framtiden, om saker vi skulle fixa till nästa bolagsstämma som ju är ett år fram i tiden.

Men den där gnagande känslan försvinner ändå inte helt. Och jag vet att största skälet till att jag drar mig för att boka in den där avstämningen är att jag förväntar mig att få ta emot en massa klagomål och skit, precis som det var på förra jobbet. Att mitt förra jobb nästan har gjort mig rädd, hur absurt det än kan låta. Jag inser att det är vansinnigt att känna så och att det säkert inte finns någon anledning heller. FK har berömt mig öppet inför andra och jag hoppas och tror ändå att han är en person som säger till om han är missnöjd. Men ändå. Jag måste göra något åt det här, för att stilla min stress om inte annat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida