måndag 2 juni 2008

2008-06-02

Sol, vind och vatten
Vi har haft riktig sommar i helgen, som en härlig försmak av vad som är på väg. På lördagen kom vi upp ganska tidigt och framåt lunch åkte vi iväg bort till US för en soldag på hans båt. Till min inte ett dugg stora förvåning var US där med två snygga tjejer. Typiskt honom. Men de visade sig vara trevliga som tur var. US körde sitt spel och flirtade vilt med den ena tjejen och hon flirtade tillbaka och det var både underhållande och lite sorgligt att se dem. US är sig lik, han förändras aldrig.

Efter några timmar i solen blev vi upphämtade av en ännu större båt och åkte iväg bort till Liljeholmen för att fika vid vattnet. Det blev en skön tur och jag hade gärna åkt längre egentligen. Att bara ligga vid bryggan hos US är trevligt men jag blir rastlös av att vara på samma ställe så där. Jag vill se mer än bara Karlbergskanalen och tycker att en båt är till för att användas.

På kvällen var vi kvar hos US och grillade och tjejerna kom dit med några andra vänner, alla uppiffade till tänderna. Jag satt där i shorts och linne och kände mig som en slusk.

På söndagen fick vi en lugn morgon och åkte sedan in till Reimersholme för att äta lunch med PH. Det var skönt att se henne igen. Eftermiddagen tillbringade vi hos UP's bror med familj i Täby. Det var födelsedagsfika med hela familjen och det var väl trevligt men jag blev ändå ganska uttråkad efter en stund. Efter fikat åkte jag och UP till Rösjön och spelade minigolf. Det är verkligen inte min starkaste sida men det gick faktiskt bättre än väntat och jag lyckades faktiskt slå två hole in one till min egen förvåning. Ibland går det bra ändå.

Mellan mig och UP har det varit upp och ner. Vi ryker ihop med jämna mellanrum och jag konstaterade igår att vi nog båda inte har insett hur viktiga vissa saker är för den andra. Vi ser fortfarande saker för mycket ur vårt eget perspektiv och det är en dyr läxa att lära sig. Jag hoppas att vi lär oss något av det och att vi ändå lyckas göra saker och ting bättre på något sätt, till slut.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida