onsdag 7 november 2007

2007-11-07

Tid att andas ut
JS är borta från kontoret i ett par dagar och det är fantastiskt vilken skillnad det gör för min sinnesstämning. Jag är betydligt lugnare, känner mig mer avslappnad, kan till och med le under arbetstid. Så här borde det alltid vara. Eller så borde jag alltid vara någon annanstans.

Jag har sökt ett jobb idag. Jag försöker åtminstone. Men det är frustrerande när jag får negativa svar från företag där jag enligt annonsen har precis allt som krävs, och trots det inte ens blir kallad till intervju. Då vet jag inte hur jag ska bära mig åt. Jag vet personer som blir rekryterade till tjänster de inte ens sökt. Ren headhunting. Jag förstår bara inte hur det går till. Vem vet att jag finns? Vem vet vad jag kan?

Vi har i alla fall äntligen bokat ett ställe att fira vår ettårsdag på. Det blir Gimo Herrgård och jag tror att det kommer att bli perfekt. Jag ser fram emot det väldigt, väldigt mycket!

Ute är det regnigt och novembermörkt. Men UP kommer hem till mig i kväll och det ska bli så otroligt skönt att vara nära honom igen. Vi har inte setts på ett par dagar och redan saknar vi varandra mycket. Det är ett bra tecken. Jag hoppas att det fortsätter så i alla våra år.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida