måndag 5 november 2007

2007-11-05

Gå i ide
Mörkret sänker sig över oss nu. Ibland är det några få, sällsynta soltimmar på förmiddagen, men de försvinner och ersätts av mörker och kyla. Jag förstår inte hur jag ska överleva vintern med allt detta mörker.

Min energi går också på sparlåga. UP kom över till mig i torsdags eftersom vi bokat in att vara lediga på fredagen. Tanken var att umgås och bara se var dagen tog oss. Men det hände inte så mycket. Vi var så extremt trötta båda två så vi bara sov länge och fick knappt någonting gjort på hela dagen. Framåt eftermiddagen åkte vi iväg till kyrkogården där UP's pappa och farföräldrar ligger begravda och tog sedan en promenad runt i Djursholm. Det var kallt, kallt, kallt och mörkt.

På kvällen tog vi oss in till stan för att se Cullbergbalettens senaste uppsättning på Dansens Hus. Den var bra men mörk. Efteråt gick vi och övriga i tjejgänget som var med upp till Grill för en drink. Det är trevligt där och jag och UP kom fram till att vi måste gå dit och äta någon gång. De andra droppade av efter en stund men vi satt kvar lite till. Det var en bra kväll.

Även lördagen blev en trött dag. Vi åkte till mina föräldrar och Maja för lunch och fika. Det tog längre tid än väntat, men det var nyttigt, jag har ju inte varit där på länge. Efter besöket blev det en sväng till kyrkogården igen. UP ville se hur det såg ut med alla tända ljus och det var vackert och stämningsfullt. UP sa åter igen att han önskade att jag hade fått träffa hans pappa, och det gör ju jag också. Kvällen tillbringade vi hemma hos mig, lugnt och skönt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida