onsdag 31 oktober 2007

2007-10-31

Tillsammans har man roligare
Jag har bestämt att ta semester på fredag när det är halvdag. Det ska bli extremt skönt att få en lite längre helg. Förhoppningsvis hinner UP vara ledig också och vi kan göra något kul på dagen.

Igår var UP med mig och tränade body pump. Han har inget kort, men SATS hade ett specialerbjudande så han följde med mig och tränade gratis för en kväll. För ungefär ett år sedan var vi på samma pass, på den tiden när vi fortfarande bara var kompisar. Det var roligt att träna ihop då och det var ännu roligare nu. Fortfarande är vi ungefär jämnstarka och det var betydligt roligare att ha honom med där under passet. Vi peppade varandra och hela passet kändes både roligare och lättare. Vi tog en lång stretch efteråt, ingen stress, lugnt och skönt.

Efter träningen gick vi till Mera och åt en härlig tapasmiddag. Restaurangen har nya ägare och ny inredning och det kändes mysigt och ombonat att sitta där. Maten var perfekt och restaurangen var nästan tom så det blev en lyxig kväll för oss att sitta där och bara njuta en stund. Väl hemma tog jag ut katterna på en kort promenad och sedan var det dags att sova. Jag längtar till helgen...

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida