fredag 26 oktober 2007

2007-10-26

En månad till
Igår var jag så trött att jag nästan såg dubbelt. Jag fick ingenting gjort utan önskade bara att dagen skulle gå.

Efter jobbet åkte jag in till stan för att hämta ut teaterbiljetterna och gick sedan för att möta upp UP. Vi har varit tillsammans i elva månader nu! Våra elva första månader! Det är otroligt och det känns bara bättre och bättre. Vi blir starkare tillsammans för varje dag som går.

Vi promenerade genom Gamla Stan bort till Patricia där vi skulle möta upp TF och några fler för att äta middag. Jag var inte riktigt i form - jag var för trött och hade för mycket huvudvärk. Jag har hört att maten på Patricia ska vara bra, men tyvärr nådde den inte upp till mina förväntningar. Min aptit var dessutom obefintlig och jag satt mest och petade i varmrätten, även om förrätten var desto bättre. Jag har kommit fram till att jag gillar förrätter bäst. Egentligen borde jag bara beställa in kanske tre olika förrätter när jag går ut och äter. Det är perfekt för mig.

UP följde med mig hem efter middagen och väl hemma visade Saga tydligt att hon var besviken över att jag varit borta så mycket under veckan. Hon kände sig försmådd och jag försökte gottgöra det genom att ta ut både henne och Tuva på en liten promenad. Alltid något men jag måste bättra mig. Vara hemma mer.

Det var underbart att somna med UP igen. Det var så många dagar sedan sist och vi hade saknat varandra båda två.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida