onsdag 24 oktober 2007

2007-10-24

Frost
Det var frost på marken i morse när jag gick till jobbet. Det är som en föraning om vad som ska komma. Vintern är på väg och nästa helg går vi över till vintertid. Ännu mörkare på kvällarna med andra ord. Jag har aldrig förstått meningen med sommar- och vintertid. Kan det inte bara löpa på som det är?

Jag har kommit på att jag trivs bättre med mig själv när jag tränar regelbundet. De senaste veckorna har jag hållit mig på två pass per vecka, spinning och body pump, och det känner jag mig nöjd med. Min strategi som jag kör med nu är att jag låter cykelpassen gälla som benträning och så använder jag lätta vikter för benmusklerna på styrkepassen och fokuserar på att träna överkroppen då i stället. Det verkar funka än så länge.

Annars händer det inte mycket. Mitt mål för jobbsökandet är att få iväg tre ansökningar den här veckan. Förra veckan skickade jag iväg tre ansökningar, varav två där jag till punkt och pricka uppfyllde varenda krav som stod i annonsen. Jag borde verkligen bli kallad till intervju där - men jag vet ju också av erfarenhet att man aldrig kan vara säker på någonting.

UP jobbar mycket nu. Vi ses nästan ingenting och det känns tråkigt. Jag längtar verkligen tills vi bor under samma tak på riktigt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida