fredag 12 oktober 2007

2007-10-12

Hyfsat effektiv?
Jag jobbar på med ständigt dåligt samvete över att jag inte är bättre på att söka andra jobb. Jag har en hel hög med annonser att ta tag i, men jag gör det inte. Idiotiskt. Hur ska jag komma härifrån om jag inte anstränger mig?

Jag gick tidigare från jobbet för att gå på massage vilket var underbart som alltid. Jag lyckades nästan somna under tiden jag låg där. Efter massagen begav jag mig ut i regnet, bort mot Fridhemsplan där jag köpte en mössa på Åhléns och sedan vidare för träning. Jag körde ett spinningpass som var fruktansvärt jobbigt, men trots det inte alls lika bra som mina favoritpass på måndagarna. Instruktören och musiken var hyfsade, men lokalen var under all kritik och jag hamnade bakom en jättestor kille som envisades med att stå upp i stort sett genom hela passet så jag såg ingenting av vad instruktören höll på med längst fram. Jag fick i stället titta på hur de andra gjorde och göra likadant.

UP och jag sågs inte på kvällen utan jag var i stället hemma och fixade och donade med olika saker. Det ösregnade så någon kattpromenad blev det inte. Jag höll igång nästan hela kvällen och ändå hann jag inte med det jag hade föresatt mig att fixa. Det känns typiskt. Tur att det är fredag idag. I morgon är det lördag och bal och sedan kan jag förhoppningsvis slappna av igen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida