torsdag 11 oktober 2007

2007-10-11

Värdefulla vänner
Igår gick jag lite tidigare från jobbet. Jag ville hinna hämta ut min balklänning och göra i ordning lite hemma innan mina middagsgäster skulle komma. Som vanligt när jag är i Nacka Strand kände jag mig stressad över att stöta på någon jag inte skulle vilja träffa. Men det gick bra.

Framåt kvällen dök mina gäster upp. Det var AK, CN, SS och MvdS som kom med en vacker bukett rosa liljor och två stora chokladkakor. Livsfarligt! Jag bjöd på min goda lax och gino till efterrätt och måste säga att maten faktiskt blev riktigt god. Jag som inte tycker om att laga mat och som ser mig själv som dålig på det - jag fick jättemycket beröm av alla! CN sa att man visste alltid när man kom hem till mig att det skulle bli någon spännande och exotisk rätt som hon aldrig hade ätit förut. Jag strålade av berömmet. Det skulle mamma höra! AK är vacker som gravid - hon har ett sådant lugn i ögonen nu som jag inte har sett hos henne tidigare. Det är glädjande att se henne må så bra!

Det var länge sedan vi träffades allihop men det var som MvdS sa, det kändes ändå som att det var igår. Det är skönt när det funkar så bra med vänner. Jag inser att även om vissa vänner har försvunnit så har det kommit nya, och de gamla vänner som finns kvar värdesätter jag desto högre nu. Jag är glad att de finns i mitt liv.

När gästerna hade åkt kom UP hem till mig. Han hade varit barnvakt hos LP och jag bor ju på vägen därifrån så det passade bra. Han stod i köket och höll om mig innan vi skulle gå och lägga oss.
"Det är ju du och jag", sa han till mig. Och det har han så rätt i.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida