onsdag 3 oktober 2007

2007-10-03

Timmarna försvinner
Jobbet var lika kaotiskt som vanligt igår. Det var inte ett dugg roligt utan jag satt hela dagen och bara önskade att tiden skulle gå. Det gjorde den också, dagen försvann oroande snabbt och jag hann i vanlig ordning inte med ens hälften av allt jag har på min lista. Dessvärre har jag börjat få ont i min axel igen. Jag tror att det beror på att jag sitter och spänner mig på jobbet. Bara att hoppas att det inte blir värre. Jag måste boka tid för massage snart.

NM ringde på eftermiddagen. Jag hade skickat blommor till henne och hon ringde för att tacka. Jag blev chockad över hur olik sig hon lät. Så mycket mindre och svagare. Det är inte den NM jag känner. Jag försökte låta glad och avslappnad hela tiden och bara säga att det var så skönt att hon snart skulle vara frisk igen. Men det kändes tungt ändå.

Efter jobbet stressade jag in till stan för att möta UP. Han var tvungen att hitta en smoking, det är ju inte många dagar kvar nu. Den här gången hade vi tur. Han fick tag i en som satt bra och som faktiskt inte var alltför dyr heller. Skönt att det är ordnat.

Vi sprang runt en stund till för att leta efter en väska till mig och sedan åkte jag hem till JP för att äta middag med henne och PH. Det är så härligt med dem båda. Vi har känt varandra i många år och egentligen är vi väldigt olika. Men trots våra olikheter passar vi ihop. Vi är jämlika och alla får ta lika mycket plats. Det fungerar helt enkelt. Nu åt vi middag och satt och pratade och kvällen bara försvann. Jag hade kunnat sitta med dem i många timmar till.

UP ringde när jag var på väg och gå och sa att han kunde komma och hämta mig så att jag kom hem fortare. Jag blev rörd av hans omtanke eftersom det verkligen var en lång omväg för honom. Vi tog en sen kvällspromenad när vi kom hem till UP och somnade sedan alltför sent igen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida