torsdag 27 september 2007

2007-09-27

Brittsommar
Lanseringen blev inte klar igår. Till mitt försvar kan jag säga att det inte var mitt fel. Jag gjorde klart allt jag kunde men till slut föll det på att jag inte hade fått alla priserna av JS. Vi kan inte lansera utan en uppdaterad prislista och så är det med det. Men jag känner mig rätt nöjd ändå. Ingen kan säga att jag inte har försökt. Jag har varit på JS som en igel om prissättningen men ändå återkom han inte till mig i tid. Vi får lansera idag i stället.

Det är typiskt - vi har haft en riktigt urusel sommar men nu när det är slutet av september och höst, då kommer värmen. Vi har en perfekt brittsommar, ljumma, klara dagar när man riktigt kan njuta. Jag tar mina lunchpromenader varje dag och njuter av solen. Typiskt nog har jag ju ändå sett fram emot hösten. Plockat fram mina tjocka jackor och längtar efter att få använda dem. Men den tiden kommer ju också.

För första gången har jag beställt kläder från H&M's katalog. Jag brukar inte våga göra sånt men nu slog jag ändå till. Lyckligtvis blev det bra köp. En tunn svart enkel kjol som är perfekt att ha på sommaren, och en svart stickad tröja med knytband i midjan och hålmönster. De kommer att bli användbara båda två.

Igår var vi runt i stan och letade smoking till UP. Jag har blivit bortskämd med att se honom så där superelegant i snygga, välsittande kostymer och jag blev nästan lite full i skratt när jag såg honom i smoking med de där pösiga, fula byxorna. Nu har han inte så mycket att välja på. Det är dresscode smoking både på KH's och JD's bröllop och även på Brunkebergsbalen som bara är en vecka senare. Så han får bita ihop i sina fluffiga byxor.

På kvällen satt vi hemma hos UP och rensade bland våra hundratals Borneo-foton. Det tar evigheter att gå igenom alla bilder och rensa bort de som inte är bra. Vi hann bara igenom två dagar av resan trots att vi satt i över en timme. Det är verkligen helt otroligt vilken resa vi gjorde och vad mycket vi fick uppleva då. Det är minnen för livet!

Jag fick se programmet för JD's svensexa på lördag och kunde förstås inte låta bli att ilskna till över den där strippan som ska vara med. Det är ju inte UP's fel men jag gillar det verkligen inte. På natten sov jag dåligt och drömde jag mardrömmar om att vi var på kryssning tillsammans och att någon tjej försökte norpa åt sig UP mitt framför mina ögon, eftersom hon inte förstod att han redan var upptagen. Hur ska man tolka det?

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida