måndag 24 september 2007

2007-09-24

Möhippa för KH
Fredagkvällen blev lugn. Vi var hemma hos mig, lagade en avancerad måltid och bara njöt av att vara lediga.

På lördagen fick jag gå upp tidigt i vanlig ordning. Det var dags att hålla möhippa för KH. Vi kidnappade henne i mataffären vid Fridhemsplan, där hon och JD var för att handla mat till familjemiddag som KH trodde att de skulle ha på kvällen. Första anhalten var hemma hos ÅK, där vi hade sexleksaksparty. Det var mitt första sexparty och intrycken var blandade. Lite småfånigt men samtidigt nyfiken att testa. Jag bestämde mig för att inte beställa något på plats utan i stället gå hem och diskutera med UP om det var något vi ville köpa tillsammans. Till min stora förvåning blev flera av tjejerna både förvånade och imponerade över min inställning. De skulle aldrig kunna prata om sånt med sina pojkvänner, sa de. Det lät tråkigt att höra tyckte jag.

Efter party och lunch åkte vi ut till höghöjdsbanan i Älta. Jag hade valt att inte delta i aktiviteten utan bara titta på, eftersom den var lite för dyr, men väl på plats kände jag att det ju ändå hade varit riktigt kul att ändå genomföra det. Jag är ganska höjdrädd, men just därför hade jag gillat utmaningen. Killarna ska göra samma sak på JD's svensexa nästa helg, och jag antar att UP bara kommer att tycka att det är kul och kanske till och med lite slätstruket, eftersom han inte är ett dugg höjdrädd. Jag har dessutom fått veta att de givetvis ska ha en strippa och det är jag inte fullt lika lycklig över. UP säger att för honom är det inget speciellt, men jag gillar absolut inte tanken av någon naken kvinna som ska stå och åma sig framför honom - oavsett om han finner det upphetsande eller inte. Jag gillar inte fenomenet med strippor överhuvudtaget, och jag vill inte alls veta av dem i samband med UP. Men här är det inte mycket jag kan göra.

Vi avslutade möhippan ute på Lidingö där vi åt en fantastisk sjurättersmiddag med champagne. Jag är nöjd med dagen och tror att KH är det också. Framför allt var det kul att lära känna flera av tjejerna, dels eftersom vi kommer att ses igen på bröllopet, men flera av dem vill jag också lära känna bättre och fortsätta umgås med privat. Under middagen hade vi alla tjejer i uppdrag att visa ett föremål som skulle symbolisera vårt band till KH, och dessutom ge henne ett råd inför äktenskapet. Jag hade med mig en smurf och en liten båt, för att symbolisera hur vi möttes, och mitt råd till henne - och även till JD - var att aldrig sluta vara nyfikna på varandra.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida